VESNA PUSIĆ

Datumi predsjedničkih izbora nisu najbolje odabrani

31.10.2009 u 15:21

Bionic
Reading

Predsjednička kandidatkinja HNS-a Vesna Pusić izjavila je danas u Splitu da datumi za predsjedničke izbore (27. prosinca i 10. siječnja) i nisu najbolje odabrani, budući da se zna da u to vrijeme dobar dio građana zbog Božića, Nove godine i školskih praznika nije kod kuće

'Osim sebe, kao najozbiljnije kandidate u drugom krugu vidim Ivu Josipovića i Nadana Vidoševića, a hoće li se u sve uključiti i Milan Bandić, to se još ne zna, kao ni to je li on zapravo pravi HDZ-ov kandidat', kazala je Pusić.

Dodala je da novog predsjednika čeka posao pozicioniranja Hrvatske u Europskoj uniji. Pusić smatra da se Hrvatskoj otvara mogućnost postati predvodnik u regiji i u europizaciji regije, a u tome će veliki zadatak imati novi predsjednik.

Kampanja Vesne Pusić biti će medijska, internetska i direktna komunikacija s građanima, a namjerava u to utrošiti oko četiri milijuna kuna. Zbog razdoblja koje je pred Hrvatskom, kao i zbog prezasićenosti lopovlukom i laganjem u politici, Pusić kaže da građani trebaju izabrati nju, ali i zbog toga jer je važno da sljedeći predsjednik ili predsjednica bude osoba za koju se zna da nije korumpirana ni povezana s kriminalnim podzemljem, radnjama ili organizacijama.