POSEBAN SAVJETNIK U SAVSKOJ

Deur: Ja ministar? Nemojte mi takav križ davati

28.01.2016 u 15:32

Bionic
Reading

Ante Deur, posebni savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović za branitelje, posjetio je danas pobunjene branitelje u Savskoj te pokrenuo spekulacije o tome da je kao možebitni novi ministar branitelja umjesto grešnog Mije Crnoje došao tražiti njihov blagoslov. Deur je za tportal opovrgnuo takva nagađanja

'Moj je posao taj da uvijek budem među braniteljima. Ja sam savjetnik predsjednice za branitelje i uvijek moram biti među braniteljima', kazao je Deur.

Upitan je li on budući ministar branitelja, odgovorio je - 'ni slučajno'.

'Ne, ne, hvala, nemojte mi uopće takav križ davati, molim vas. Imam svoje mjesto i zahvaljujem, imamo ministra i to je stvar Vlade. Hvala lijepa', rekao je Deur.

Očekuje li, dakle, da će Crnoja ostati ministar branitelja? 'Ne znam ništa, nisam upućen. Ne bih se miješao', odgovorio je Deur.

Na pitanje zašto je baš danas došao u šator, kazao je da su ondje njegovi ratni prijatelji i mora doći. Znači, nema nikakav poseban povod?

'Ne, Bože sačuvaj. Ja često navratim među svoje prijatelje branitelje, nebitno je li to šator ili neko drugo mjesto. Navratim kad god mogu, to je moj posao', rekao je predsjedničin savjetnik.