O KOMADININOJ INICIJATIVI

Maras: Ako se Linić vrati u SDP, ja odlazim!

13.01.2016 u 13:29

Bionic
Reading

Zlatko Komadina najavio je da će se kandidirati na unutarstranačkim izborima za šefa SDP-a, najavio je da bi proveo svojevrsnu 'aboliciju' te u stranku vratio osobe poput Slavka Linića i Aleksandre Kolarić. Na to je reagirao potpredsjednik SDP-a Gordan Maras, kojem se ta ideja nije ni najmanje svidjela

'Znam da je to nemoguće, ali kada bi SDP Hrvatske vratio u članstvo Slavka Linića, koji je radio protiv svih esdepeovaca i stranke zadnjih godinu i pol te svjesno pomogao HDZ-u da dodje na vlast, mnogi članovi pa i ja osobno više ne bismo bili dio tog društva. Srećom, siguran sam da se to neće dogoditi', naveo je Maras na Facebooku.

Znam da je to nemoguće, ali kada bi SDP Hrvatske vratio u članstvo Slavka Linića, koji je radio protiv svih esdepeovaca...

Posted by Gordan Maras on 13. siječnja 2016


Negativno se o Komadininim idejama vođenja SDP-a oglasio sinoć i član predsjedništva SDP-a Siniša Hajdaš Dončić, gostujući u emisiji Veto Sanjina Španovića na Jabuci TV.

Još uvijek aktualni ministar u tehničkoj Vladi najavio je kako će se on osobno kandidirati za potpredsjednika SDP-a, a da za predsjednika SDP-a podržava Milanovića.

'Smatram da u slučaju da Komadina pobjedi SDP-u prijeti laburistički scenarij kao u Velikoj Britaniji. Pad rejtinga. Preveliko skretanje u lijevo bi smanjilo bi naš utjecaj na hrvatskoj političkoj sceni. Komadina vraća stranku prema marksističkoj ideologiji', rekao je Hajdaš Dončić.