PRIOPĆENJE BANSKIH DVORA

Vlada: Milanović se nije sastao s mandatarom nego sreo

08.01.2016 u 16:11

Bionic
Reading

Iz ureda tehničkog premijera Zorana Milanovića stiglo je priopćenje u kojemu javnost obavještavaju kako se Milanović s novim mandatarom Tihomirom Oreškovićem nije sastao nego sreo

'Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović nije se sastao, niti je razgovarao s mandatarom za sastav Vlade Tihomirom Oreškovićem. Predsjednik Vlade Milanović sreo je mandatara Oreškovića na proslavi pravoslavnog Badnjaka i tom se prilikom pozdravio s njim te izmijenio nekoliko kurtoaznih rečenica.', stoji u priopćenjuiz Banskih dvora.

Slično očitovanje nedavno je stiglo i iz HDZ-a nakon što se bivši premijer Ivo Sanader svoga prvog dana na slobodi susreo s Tomislavom Karamarkom, a popričao je i s glavnim tajnikom HNS-a Srećkom Ferenčakom.

'Istina je da se gospodin Karamarko pri ulasku u Piano bar hotela Sheraton slučajno susreo s Ivom Sanaderom koji je sjedio za stolom u društvu svog odvjetnika i tajnika HNS-a. Pristojno ih je pozdravio i nastavio dalje svojim putem', poručili su iz HDZ-a novinarima '24 sata'.