Hrvatska STIPENDIJA SANADEROVE KĆERI

Pamti li Mesić što je jučer rekao?

  • Autor: tportal.hr
  • 28.10.2009 8:02:48
  • 27.10.2009 14:13:16

Predsjednik Stipe Mesić tvrdi da nikada nije rekao da se istraži stipendija Žužulova Leadership Foruma za Sanaderovu kćer, ali donosimo snimku njegovog jučerašnjeg intervjua za 'Hrvatski radio' koja dokazuje suprotno

'Što se tiče stipendiranja kćeri bivšeg premijera Ive Sanadera, ja sam samo rekao da je Leadership formiran 2004. na velika zvona i da su u prikupljanju sredstava, među ostalima, sudjelovala i mnoga državna poduzeća. Isto tako znam i da nikada nisam čuo ni jednu informaciju tko je financiran iz sredstava toga fonda, a odakle novinaru podaci vezani za stipendiranje kćeri Ive Sanadera, ja to zaista ne znam', rekao je predsjednik Mesić danas u Vukovaru.

Još jučer je  javno je u emisiji 'S predsjednikom na kavi', pozvao ministra Tomislav Karamarka, glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića i USKOK da prekontroliraju poslovanje Leadership foruma, čiji je osnivač bivši ministar Miomir Žužul, a kojem su državne tvrtke među kojima i Croatia Airlines davale novac za stipendiranje mladih ljudi.

Tportal donosi isječak iz intervjua 'S predsjednikom na kavi' koji dokazuje da Mesić današnjim izjavama u Vukovaru sam sebe demantira, odnosno upućuje na zaključak da je Mesić zaboravio što je jučer govorio.

Mesić o stipendiji Sanaderove kćeri.mp3  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još