ŠUTKA U CENTRU PULE

Sinovi bivšeg vijećnika cipelarili mladića

26.10.2009 u 22:39

Bionic
Reading

Nasilje, tučnjava i cipelarenje nasred Kandlerove ulice u Puli zaprepastilo je brojne prolaznike.Akteri tučnjave sinovi su bivšeg IDF-ovog vijećnika Franje Andreje

Nasilje, tučnjava i cipelarenje nasred Kandlerove ulice u Puli zaprepastilo je brojne prolaznike, piše Glas Istre

Fotoreporter koji se našao u Kandlerovoj uspio je zabilježiti cijeli »film« udaraca kojim su dvojica mladića »častila« trećeg na tlu. Još je jedan mladić stajao pored sukobljene trojice, ali sudeći po kadrovima s fotografija, nije sudjelovao u tučnjavi. Nešto dalje na tlu se nalazio skuter napadnutog mladića.

Neslužbeno se doznaje da su akteri tučnjave sinovi bivšeg IDF-ovog vijećnika Franje Andreje. Telefonom smo kontaktirali jednog od njegovih sinova, Frančeska Andreju.

– Nemam nikakvih komentara, ne znam od kuda vam to. Ja nisam sudjelovao ni u kakvoj tučnjavi, rekao je Frančesko.

Od glasnogovornice PU istarske doznajemo da tučnjavu policiji nitko nije prijavio. Iako smo im proslijedili fotografije, u policiji tvrde da ne mogu ništa poduzeti.

– Ako netko ima saznanja o tom događaju, može ga prijaviti. Mi za sada po tom pitanju nemamo na temelju čega postupati, rekla je glasnogovornica PU istarske Nataša Rogić

No, mi smo saznali da pretučeni mladić radi u obližnjem kafiću. Malo nakon incidenta zatekli smo ga na radnom mjestu.

– Da, mene su tukli. Ne želim reći kako se zovem niti zašto smo se potukli. Mogu vam samo reći da su me dvojica zaskočila kada sam na motoru odlazio na posao. Jedan od njih je imao palicu. Nisam događaj prijavio policiji, ispričao nam je pretučeni mladić.

Jednako šokantna, kao i prizori nasilja, jest činjenica da nitko od prolaznika nije ni pokušao pomoći napadnutom mladiću.