Hrvatska PUSIĆ UPOZORILA

Kosor nije rekla cijelu istinu o dogovoru s Pahorom

Vesna Pusić od slovenskih kolega dobila je verziju arbitražnog sporazuma iz kojeg se vidi da su premijerka Jadranka Kosor i njezin slovenski kolega Borut Pahor dogovorili više od onog u što je upućena hrvatska javnost

Predsjednička kandidatkinja Vesna Pusić kazala je za posjeta Požegi da premijerka Kosor nije rekla cijelu istinu hrvatskoj javnosti o svom dogovoru sa slovenskim premijerom Pahorom, prenosi Večernji list.

'U trenutku kada je premijerka Kosor postigla dogovor sa slovenskim premijerom o deblokadi mi smo znali samo za pismo koje je ona poslala u Švedsku, ali nekoliko dana kasnije se počelo naslućivati da to nije jedini dogovor', rekla je Pusić.

Nacrt arbitražnog sporazuma u slovensku javnost procurio je iz slovenskog Ministarstva vanjskih poslova, a Pusić ga nije željela komentirati dok ga ne prevede i detaljno ne prouči. Rekla je tek da ne ide na ruku hrvatskoj strani.

Slovenski premijer u ponedjeljak dolazi u Zagreb, gdje će s premijerkom Kosor sudjelovati na Hrvatsko-slovenskom gospodarskom forumu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još