POBJEGLI S PANTOVČAKA?

Policija traga za jelenom i srnama na Jelenovcu

25.10.2009 u 20:18

Bionic
Reading

Jelena i dvije srne građani Zagreba vidjeli su u nedjelju ujutro kod okretišta autobusa na Jelenovcu te su dojavili policiji da su se životinje uputile prema Šestinskom dolu

Policija je na terenu i traži jelena sa srnama, rekla je Marija Goatti Matijević iz Odnosa s javnošću PUZ-a i izvijestila da je policija 22. listopada oko ponoći zaprimila dojavu od građana da se na Jelenovcu šeće jelen lopatar.

Na novinarski upit radi li se o jelenima i srnama iz Predsjedničkih dvora na pantovčaku, koji su nedavno pobjegli i ubrzo vraćeni, pročelnica Odjela za informiranje u Uredu predsjednika Republike Hrvatske Danja Šilović Karić izjavila je da nemaju dojave ni spoznaje da je riječ o jelenu i srnama s Pantovčaka.

Podsjetila je da su im 19. listopada dva jelena pobjegla iz dvorišta, ali su ih ubrzo uspjeli vratiti. Jeleni su pobjegli kada je predsjednik Mesić išao u posjet Izraelu, dok su vrata bila otvorena, a kolona vozila napuštala Predsjedničke dvore. Uhvaćeni su na prostoru Veleposlanstva Republike Srbije na Pantovčaku, odakle su vraćeni u Predsjedničke dvore, rekla je pročelnica Odjela za informiranje Ureda predsjednika Danja Šilović Karić.