ŽIVI ZID U AKCIJI

Uhićen budući saborski zastupnik Sinčić

27.11.2015 u 10:03

  • +4

Aktivisti Živog zida pokušavaju spriječiti deložaciju obitelji Krčma

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Bionic
Reading

Živi zid je u najnovijoj akciji na zagrebačkoj Savici gdje nastoje spriječiti deložaciju obitelji Krčmar po nalogu Milana Bandića, pohvalili su se na svojem Facebook profilu izvještavajući o tijeku deložacije koja je krenula u 11 sati, a u roku manje od sat vremena, između ostalih, uhićen je opet i budući saborski zastupnik te (zasad) nesuđeni hrvatski predsjednik Ivan Vilibor Sinčić, lider Živog zida

Sinčića i još nekoliko aktivista Živog zida, uključujući i Kiaru Krčmar, plavci su odnijeli u svoj kombi te ih odvezli u policiju, a Živi zid proziva Most za pregovaranje s HDZ-om i SDP-om.

Kako tvrde aktivisti, riječ je o četveročlanoj obitelji s djetetom koje boluje od autizma i bakom koja boluje od epilepsije te upozoravaju kako nije normalno da obitelj usred zime završi na cesti s bolesnima djetetom i staricom.

RTL Autor: RTL



Uhićenje Kiare Krčmar!

Posted by Živi zid on Friday, 27 November 2015


Dok MOST ima klauzure i ne može se odlučiti između dva zla, teror se nastavlja!

Posted by Živi zid on Friday, 27 November 2015


Počinje!

Posted by Živi zid on Friday, 27 November 2015

'Za razliku od 150 drugih saborskih zastupnika koji trguju stolicama, jedino je Ivan Sinčić ostao vjerodostojan i odbio podržati zlo utjelovljeno u dvije velike stranke. Njegova riječ vrijedi više od ovjerene izjave kod javnog bilježnika koju je dao Božo Petrov, da bi već u izbornoj noći rekao da se nje ne namjerava držati. Za razliku od onih koje muči kako se dočepati vlasti, Ivan Sinčić u ovim trenucima je zajedno s obitelji Krčmar koju za nešto manje od sat vremena čeka deložacija po nalogu Grada Zagreba, odnosno Milana Bandića', piše Živi zid na svojem Facebook profilu.

Pozivamo sve građane da nam se pridruže u obrani doma obitelji Josip Krčmar i Kiara Krčmar.

Posted by Živi zid on Thursday, 26 November 2015

Miljackina 44, Zagreb, u 11h nas čeka deložacija po nalogu Milana Bandića.

Posted by Živi zid on Friday, 27 November 2015

Sprema se nova deložacija u režiji Milana Bandića. Tu deložaciju podržavaju svi saborski zastupnici osim Ivana Sinčića....

Posted by Živi zid on Thursday, 26 November 2015