BLOKADA METROPOLE

Biden sletio na Pleso, provjerite regulaciju prometa u Zagrebu

25.11.2015 u 08:09

  • +27

Visoke mjere sigurnosti zbog dolaska američkog potpredsjednika Bidena

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: N1

Bionic
Reading

Zagreb je pod visokim mjerama sigurnosti povodom dolaska američkog potpredsjednika Joea Bidena na samit 'Brdo-Brijuni', što za građane znači i posebnu regulaciju prometa. Joe Biden je nešto prije osam sati sletio u Zagrebačku zračnu luku a ovo su detalji današnje regulacije zagrebačkog prometa

Posebna regulacija prometa počela je 24. studenog, u večernjim satima i trajat će do 25. studenog 2015., u večernjim satima te se odnosi na određene prometnice grada Zagreba i Velike Gorice koje vode od Zračne luke Zagreb do hotela smještaja stranih delegacija, odnosno do Ureda predsjednice RH na Pantovčaku i na širem području Gornjeg Grada.

MUP stoga poziva sve građane da, ako je to moguće, izbjegavaju prometnice koje će se koristiti za dolaske i odlaske delegacija, odnosno, da se strogo pridržavaju uputa policijskih službenika imajući na umu i da će se autobusni i tramvajski promet odvijati po posebnom rasporedu i voznom redu ZET-a, uz česta preusmjeravanja i obilazne pravce te uz mogućnost kratkotrajnih zastoja.

Kojim pravcima je zabranjeno kretanje i parkiranje te koji su alternativni pravci, kao i raspored voznog reda javnog prijevoza, možete detaljno pogledati OVDJE.