PONTONSKI MOST

HDSSB se udružuje s Milanom Bandićem?

25.11.2015 u 06:59

Bionic
Reading

'Udružit ćemo se s određenim strankama u Saboru i eventualno zastupnicima. Razgovarali smo s Milanom Bandićem. To će ovih dana javnosti biti prezentirano. Vjerojatno ćemo imati neke zajedničke poteze, a možda i zajednički Klub u Hrvatskom saboru', rekao je za tportal Josip Salapić iz HDSSB-a

Ova Salapićeva najava čini se kao nastavak sastanka koji su čelnici HDSSB-a održali sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem prošlu srijedu, na dan obilježavanja 24. godišnjice pada Vukovara.

'Upravo je krenula izgradnja novog 'pontonskog Mosta', pohvalio se na svojoj službenoj facebook-stranici Branimir Glavaš ispod fotografija na kojima su se okupili čelnici HDSSB-a s Milanom Bandićem. Ovih dana javnosti bi trebali predstaviti i 'neke zajedničke poteze', a kako najavljuje Josip Salapić, možda i zajednički Klub zastupnika u Hrvatskom saboru.

'Ova dva mandata sada mogu vrijediti puno više nego deset. Kada smo imali sedam mandata, nitko nas ni za što nije trebao, a sada nas trebaju za ova dva', komentirao je situaciju HDSSB-ovac Josip Salapić za tportal napominjući kako su se sastali s Bandićem u Osijeku nakon Kolone sjećanja u Vukovaru.

'Ovo je sada specifična i važna situacija. Očekivali smo barem Klub zastupnika, a imat ćemo Klub zastupnika', dodao je on. Napomenuo je kako ne sjede prekriženih ruku jer su neke stranke 'tražile njihove potpise i potporu'. Odbio je reći - koje!