ZAPREPASTIO NOVINARE

Bizarno: Čovjek s maskom iz Vriska na Dinamovu stadionu!

18.11.2015 u 13:15

Bionic
Reading

Pomalo bizarna scena odigrala se ispred maksimirskog stadiona dok traje akcija uhićenja Zdravka Mamića, naime, kamere N1 televizije snimile su kako u automobilu marke Audi, sa službenog parkinga GNK Dinama, odlazi čovjek koji je na licu nosio masku iz filma Vrisak, a nedugo potom, pod istom se maskom, u istom autu i vratio na Dinamov parking. Kasnije se otkrilo da je riječ o Mateju Škegri, financijskom direktoru Dinama

Djelatnici PN USKOK-a ušli su danas u prostorije Dinama, kao i HNS-a gdje su obavljali istražne radnje, no do službenih detalja vrlo se teško probiti.

Stoga je pažnju novinara posebno izazvala pomalo bizarna scena koja se odigrala ispred maksimirskog stadiona, a koju su zabilježile kamere N1 televizije snimivši kako u automobilu marke Audi, sa službenog parkinga GNK Dinama, odlazi čovjek koji je na licu nosio masku iz filma Vrisak.

Nedugo potom, pod istom se maskom, u istom autu i vratio na Dinamov parking.

Nešto kasnije otkrilo se da je riječ o Mateju Škegri, financijskom direktoru Dinama, premda je ostalo nejasno zašto je nosio masku.

RTL Autor: RTL

Video: N1

Rano jutros, podsjetimo, prema zasad još uvijek neslužbenim informacijama, uhićen je Zdravko Mamić, njegov sin Mario i još tri osobe - izvršni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Damir Vrbanović te istarski poduzetnici Sandro Stipančić i Igor Krota, a do uhićenja je došlo po nalogu USKOK-a te ih se tereti navodno za udruživanje u zločinačku organizaciju putem koje su, u razdoblju od 2004. do 2015. godine iz Dinama izvukli oko 80 milijuna kuna putem transfera igrača.

Na Dinamovu stadionu je bio i Zdravkov brat i trener Dinama Zoran Mamić, a klub se kratkim priopćenjem obratio javnosti uz potvrdu da je PN USKOK ušao u prostorije Dinama. Inače, Zoran Mamić ovaj putnije priveden, niti ga se tereti za neku od radnji o kojima će javnost biti obavještena kad završi službena procedura.

Inače, kad smo već kod zanimljivosti, valja spomenuti i da su ranije jutros fotografi Pixsella zabilježili da je čovjek u Dinamovoj trenirci kojeg je prijatelj dovezao do kuće Zdravka Mamića izašao iz kuće u Audiju A8 parkiranom u garaži kuće.