HAREM SPLITSKOG GRADONAČELNIKA

Kerum ljubavne poruke slao i trećoj ženi

21.10.2009 u 20:41

Bionic
Reading

Priča o ljubovanju splitskog gradonačelnika Željka Keruma (49) s Fani Horvat (24) prva je koja je procurila u javnost, no on inače slovi kao zavodnik oko kojeg se uvijek motaju mlade i dugonoge ljepotice željne provoda

Da priče o Kerumovim osvajačkim pothvatima nisu samo puka naklapanja dežurnih zlobnika, novinarima 24 sata posvjedočila je i čitateljica koju je Kerum danima nemilice opsjedao. Počelo je dok su s većim društvom sjedili na poslovnoj večeri, a Kerum joj je, sjedeći preko puta nje te večeri poslao 30-ak poruka. 'Jako mi se sviđaš', 'Daj mi pusu', 'Zašto mi ne pošalješ pusu'... uporan je bio Kerum unatoč manjku stila. Kao da se ne može sjetiti ničeg drugog, osvajač Željko Kerum puse je slao i tražio cijelog tog dana iako je djevojka njegovo udvaranje ignorirala, a ponekad i odgovarala da nije zainteresirana.

'Kasnije smo se sreli na jednom javnom događanju te me tamo zaskočio ispred toaleta i pokušao poljubiti. Nevjerojatno...' - prisjeća se događaja čitateljica 24 sata. Tada je očito shvatio da mu udvaranje neće donijeti rezultate pa je odustao. Splitski gradonačelnik uzeo je četiri dana godišnjeg odmora dok se barem djelomično ne slegne medijsko zanimanje za njegov najavljeni razvod braka.