BANDIĆ U AKCIJI

'Svaki dan izviđam, jučer sam skoro dobio batina na Jakuševcu'

22.10.2015 u 13:05

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na aktualnom satu sjednice Gradske skupštine uoči parlamentarnih izbora na kojima sudjeluje njegova stranka Bandić Milan 365 obećao je mnoga rezanja cijena, a najavljuje i projekte rekonstrukcije prometnica u Zagrebu

'Paralelno s rekonstrukcijom rotora projektirat će se i rekonstrukcija Jadranskog mosta jer je rotor bez tog mosta pucanj u prazno', najavio je Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik na aktualnom satu Gradske skupštine.

Najavio je da će se u rekonstrukciju rotora krenuti čim se napravi proboj Branimirove do kraja jer je to 'prioritet svih prioriteta'.

Osim izrečenog, u prioritete je dodao i puni profil Radničke, nadvožnjak na Radničkoj koji je, kazao je, preduvjet da se spusti na Domovinski most i napravi podvožnjak Žitnjak - Petruševac.

'Radi se o investiciji od 50 milijuna kuna, dok ona za podvožnjak iznosi 25 milijuna kuna', kazao je Bandić.

Najavio je da će do kraja godine predočiti realizaciju rekonstrukcije Velesajma nakon što ga je Davor Bernardić (SDP) upitao što je s time i namjeravaju li koristiti fondove EU-a.

Bernardića je zanimalo i što je s prostorom za Savez izviđača, na što je Bandić odgovorio da će se on otvoriti za mjesec dana.

'Ja sam svaki dan u izviđanju. Skoro sam jučer u Jakuševcu dobio batine. Došao sam na nogama da potpišemo ugovor, a oni su se pokefali. Ali i to je Zagreb i Hrvatska', zaključio je Bandić.

EKSKLUZIVNO!!! Ekipa Mreže TV snimila je svađu i tučnjavu u Jakuševcu oko isplate ekološke rente, a kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić. Više pogledajte u Vijestima Mreže TV u 18:00.

Posted by Mreža TV on 21. listopad 2015