Hrvatska GRLOM U JAGODE

Macan: 'Kerum me nije konzultirao o istupu na TV-u'

  • Autor: V.Brkulj
  • 20.10.2009 16:03:24
  • 20.10.2009 14:41:24

Iako nema licencu za 'Big Brothera' ni za 'Trenutak istine', splitski gradonačelnik i vlasnik TV Dalmacije priuštio je gledateljima lokalne televizije to da u jednoj večeri imaju oba showa u jednom. Kerum je, ni s čime izazvan, priznao da godinama vodi dvostruki život te da napušta suprugu i dvoje djece jer s ljubavnicom Fani Horvat čeka dijete

Split, kakav već je, odmah je krenuo u podbadanja, pa se 'špekulira' da će mu se novi trgovački centar zvati Faker (Fani Kerum; jer prvi je nazvao po sinu Joker – Joke Kerum), Nik Titanik crta karikature na tu temu, zlobni komentatori pišu da mu je ljubavnica bila trudna i prije pet godina, ali je morala abortirati, jer Split tada nije imao dovoljan broj vrtića, a sada ih, zahvaljujući nevjernom Želi, ima…

Fani kao Carla Bruni

Danijel Koletić iz Apriori komunikacija također smatra da je Kerumov potez spada u neuobičajen način komuniciranja, a li dodaje kako je riječ o čovjek iz 'naroda koji ne kalkulira kad komunicira'. 'Da se ova situacija dogodila u Puli ili Rijeci vjerojatno bi bila drugačije percipirana nego u Splitu jer riječ je gradu koji više drži do tradicijskih, obiteljskih vrijednosti dok je primjerice u Zagrebu razvod kao dobar dan. Mislim da cijela priča Kerumu neće naškoditi jer se sve događa na početku mandata, a nova gospođa Kerum trebala bi se ugledati na primjere iz svijeta kako se postaviti. Tu mislim na Carlu Bruni', kazao je Koletić.

Posljednja u nizu dosjetki je montaža Cooming soon, koju je na svojim stranicama na Facebooku objavio i Krešimir Macan, inače Kerumov savjetnik pred lokalne izbore, na kojoj se netko poigrao s motažom djeteta kojem je ugrađena Kerumova frizura.

'Kerumov istup treba promatrati iz više kutova. Prije nekoliko dana David Letterman našao se u identičnoj situaciji i javno je priznao da je imao afere s kolegicama s posla.

Njega je na to ucjenom prisilio kolega s posla', kazao je Macan i dodao kako ne misli da je Keruma netko prisilio da iznese pojedinosti iz privatnog života, ali da ni tu mogućnost ne treba isključiti.

Marketinški stručnjak smatra da je splitski gradonačelnik doveden pred zid samom činjenicom da mu je ljubavnica zatrudnjela i da je nakon svega bilo očito da mu to leži na duši.

'Neobičan je način koji je Kerum odabrao da objavi cijelu priču. Očito je da je htio biti iskren i stoga mislim da sve do dolaska na televiziju nije razmišljao o tome hoće li to napraviti ili neće. Mislim da mu je jednostavno u tom trenutku došlo da o tome javno progovori. Nije se sa mnom konzultirao na tu temu', istaknuo je Macan.

Kerumovo priznanje razotkrilo je sjaj i bijedu splitskog poduzetnika koji je u predizbornoj kampanji isticao obiteljske vrijednosti i konzervativan način odgoja, što je zasigurno privuklo određeni broj glasača, pa se otvara pitanje je li ih uskakanjem u krevet 25 godina mlađoj curi izgubio.

'Odgovor na to pitanje dobit ćemo kada dođu novi izbori. Činjenica je da će mu dio konzervativnog biračkog tijela ovo zamjeriti, ali s druge strane - Kerum je kao malo tko nastupio iskreno, časno i javno, što bi malo tko napravio, pa mu to možda donese i određenu korist', zaključio je Macan.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još