POLITIČKI TALK SHOW

Vrabec s Pantovčaka sletjela na Mrežu TV

13.10.2015 u 18:29

Bionic
Reading

Zrinka Vrabec Mojzeš, nekadašnja glavna urednica i voditeljica na Radiju 101, a potom i savjetnica za društvena pitanja na Pantovčaku u mandatu Ive Josipovića, odnedavno se vratila u novinarske vode, i to ne kako se spekuliralo na HRT, već na Mrežu TV na kojoj ima politički talk show srijedom

Zrinka i ja se znamo godinama, mi smo se pripremali za jesensku shemu i odlučili smo malo promijeniti dosadašnji koncept. Odlučili smo angažirati nove ljude i izbor je pao na Zrinku. Brzo smo se dogovorili da ima emisiju jedan na jedan koja se zove 'Na vrućem stolcu' i emitira se uživo srijedom od 20 sati. Iza nje je prva emisija u kojoj je bio gost Fred Matić, ministar branitelja, a ove srijede ugostit će šefa Sabora Josipa Leku', kazao je za tportal Zoran Kovačić, suvlasnik TV Dalmacije i producent emisije.

Kovačić je istaknuo kako je prva emisija prošla bolje od očekivanog i kako se Mojzeš Vrbec brzo snašla u televizijskim vodama.

'Ona ima svoj prepoznatljiv stil i reakcije su bile dobre. Bilo je naravno i negativnih kritika, ali to nikad ne možete izbjeći. Emisija ide uživo, gledatelji se telefonski uključuju jer želimo imati interakciju s gledateljima. Zasad je u planu da emisija ide jednom tjedno, a za dalje ćemo vidjeti. Moguće je da ćemo imati i neka predizborna sučeljavanja u koja bismo Zrinku uključili, ali to još nije definirano', kazao je Kovačić.

O povratku u novinarske vode pokušali smo porazgovarati i s Vrabec Mojzeš, ali nije bila dostupna.

Mreža TV nastala je fuzijom kutinske Nezavisne televizije Zvonimira Kabelke i TV Dalmacije, pokriva šire područje središnje Hrvatske i Dalmacije, a osim na preko zemaljskih odašiljača može se pratiti i preko kabelskih operatera.