LETI, LETI MINISTAR

Ponijelo Grčića: Predizborni 'hakl' u Brestovcu Orehovičkom

07.09.2015 u 13:30

Bionic
Reading

Nakon što je trijumfalno objavio rast BDP-a za 1,2 posto, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić teško da može doći sebi od oduševljenja što zorno dokazuju i njegove današnje aktivnosti

Kako, naime, drugačije protumačiti današnji Grčićev posjet Brestovcu Orehovičkom, gdje je s kolegom Vedranom Mornarom na prvi dan škole otvorio školsku dvoranu tešku gotovo sedam milijuna kuna u Osnovnoj školi 'Stjepan Radić'.

Po samom činu otvorenja nije teško zaključiti da se nalazimo tek-mjesec dva do izbora, što pokazuje i neuobičajeno ležerno ponašanje dvojice ministra.

RTL Autor: RTL

Tako je ministar Grčić u novoj sportskoj dvorani skinuo sako te okupljenim lokalnim dužnosnicima, školskoj djeci i novinarima demonstrirao svoje košarkaško umijeće. Koliko mu je to uspjelo, procijenite iz priloženog videa.
Video: Marko Jurinec/Pixsell

Ohrabren brojnim fotoreporterima, Grčić je pokušao 'haklati' bez suigrača (Mornar je ipak bio nešto sramežljiviji pa se okušao tek kao golman u malom nogometu), ali je pritom ipak zaboravio da, barem u svijetu političara u košarci, nitko neće tako skoro nadmašiti prizor Ante Đapića na košarkaškom igralištu