POGREŠAN PRIJEVOZNIK

Djevojčicu od 12 godina vozač izbacio iz Croatia Busa

04.08.2015 u 16:11

Bionic
Reading

Djevojčicu od 12 godina s kartom na relaciji Split – Zagreb, ali za drugog prijevoznika u Rogoznici je iz autobusa izbacio vozač Croatia Busa. Situacija je to s kojom se suočila čitateljica tportala Marina Suručić Kic čije je dijete posada Croatia Busa jutros zbog imanja karte za pogrešnog prijevoznika izbacila na ugibalištu kod Rogoznice unatoč molbama majke koja je preko telefona vozača zamolila da to ne učini i da će kartu platiti po dolasku autobusa u Zagreb.

'Nije imala kartu od Croatiabusa, a kod sebe je imala samo 50 kuna. Plače i zove me, ja molim vozača da je ne izbacuje da ću mu platiti kartu u Zagrebu, odgovor je da on nema vremena i poklapa slušalicu. Jana plače nasred ceste na nekom ugibalištu. Moja greška je što nisam znala da ako imaš povratnu kartu od jednog prijevoznika ne možeš s njom ići kod drugog', priznaje majka Marina i pita se je li normalno da vozač busa izbaci dijete od 12 godina i da ostali putnici sve to gledaju i slušaju i da nitko ne reagira.

Priznaje svoju krivicu što je poslala dijete od 12 godina samo busom, ali drži da nije normalo da putnici u busu sjede i mirno gledaju kako vozač izbacuje djevojčicu.

Iz Croatia Busa nam do zaključenja teksta nisu odgovorili na telefonski upit da pojasne ovu situaciju, ali obećali su da će odgovoriti pismeno.