POPODNEVNA AKCIJA

Policija češlja Bandićevu stranku zbog besplatnog reklamiranja

16.07.2015 u 20:27

Bionic
Reading

Prema neslužbenim informacijama, policijski službenici popodne su ušli u prostorije stranke Milan Bandić 365 - Stranka rada i solidarnosti, čiji je predsjednik zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, i zatražili kompletnu dokumentaciju o održavanju konvencije stranke u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog

Policija navodno, po zahtjevu Uskoka, provjerava način financiranja Bandićeve stranke, kao i besplatno reklamiranje kojim je pozivao na konvenciju svoje stranke održanu u Koncertnoj dvorani Lisinski.

Neslužbeno se doznaje i kako policija traži cjelovitu dokumentaciju na temelju koje je Bandić svojoj stranci dodijelio poslovni prostor u Praškoj ulici.

Podsjetimo, predsjednik zagrebačkog SDP-a i potpredsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić u utorak se usprotivio potezu Milana Bandića, tj. njegovoj izmjeni pravilnika tako da svojoj stranci Milan Bandić 365 omogući besplatno postavljanje reklama na gradske jumbo plakate.

'Kad se pravilnici i zakoni mijenjaju svaki dan, nitko se ne može osloniti na njih. U Zagrebu ne smije biti privilegiranih, ne smije biti onih koji mogu sve i onih kojima nije dozvoljeno ništa', kazao je tom prilikom Bernardić.