NJEZIN FREND JE GAY

Adlešič: 'Kada će naši političari imati dečke?'

11.10.2009 u 18:19

Bionic
Reading

'Možete li zamisliti da neki političar u nas govori o vrijednostima obiteljskog života, dok u prvom redu sjedi njegov dečko?!' komentirala je Đurđa Adlešič novinarki Jutarnjeg lista svoje druženje s njemačkim liberalom Guidom Westerwelleom koji je javno deklarirani homoseksualac

Liberalka Adlešič lani se susrela s Westerwelleom, vođom Slobodnih demokrata koji su na izborima u Njemačkoj ostvarili veliki uspjeh. U Njemačkoj je na vlasti koalicija konzervativnih Krščaniskih demokrata Angele Merkel te Westerwelleovih Slobodnih demokrata.

'Bila sam na kongresu koji su lani organizirali Slobodni demokrati. Primijetila sam već na pozivnici zgodan detalj. Pisalo je da pozivnica vrijedi za mene i mog partnera ili partnericu, a ne supruga', prisjetila se Adlešič. Dodala je da je jedina političarka iz Hrvatske koja je s Westerwelleom u kontaktu te da joj je nedavno poslao i pismo podrške.

'Zanimljiv je on frajer. Njegov dečko je također bio na kongresu. Nije to nitko ondje smatrao čudnim', kazala je Đurđa Adlešič.