MLADEŽ HDZ-A

Sat vremena Milanovića leta u Rijeku naša su četiri mjeseca rada!

07.07.2015 u 21:17

Bionic
Reading

Mladež HDZ-a prozvala je premijera Zorana Milanovića zbog leta helikopterom u Rijeku. Tvrde da za iznos koji je potrošen na sat vremena puta oni koji su zaposleni na stručnom osposobljavanju treba raditi cijelo ljeto – puna četiri mjeseca

'Hrvatski premijer Zoran Milanović prošli je vikend otputovao u Rijeku. Odnosno, skrenuo je s puta. Kako i zašto nitko ne zna. Ne želimo ulaziti u intiman život premijera ni spekulirati o razlozima koji nas se ne tiču. Zadržat ćemo se na onima koji nas se tiču.

Za iznos koji je potrošen u samo sat vremena premijerovog skretanja s puta jedan od nas, i to onaj sretan koji je zaposlen na stručnom osposobljavanju, treba raditi cijelo ljeto, osam sati dnevno, pet radnih dana u tjednu, puna četiri mjeseca.

Mladež HDZ-a smatra kako je korištenje službenih povlastica u osobne svrhe jednako isplati tih desetak tisuća kuna na osobni račun i trošenje za vlastiti užitak.

Javnim novcem treba se upravljati odgovorno i to je pravilo koje vrijedi za sve - bez obzira na funkcije, razloge i stranačku pripadnost. Zato pozivamo premijera da podmiri svoje račune, a kolege iz Foruma mladih SDP-a da uče od nas i dignu svoj glas protiv korupcije', stoji u priopćenju mladeži HDZ-a.