ISPRAVAK

Tvrtka Spectator nije bila vlasnik zemljišta na kojem se gradi hotel Bačvice

23.06.2015 u 15:40

Bionic
Reading

Na tportalov članak 'Maja Tedeschi projektira hotel na Bačvicama zbog kojeg se mijenja GUP?' reagirali su iz odvjetničkog ureda Ružman tražeći ispravak informacije u ime obitelji Crnčević.

Tportal je naime u članku Maja Tedeschi projektira hotel na Bačvicama zbog kojeg se mijenja GUP? objavio da je zemljište na kojem danas niče novi hotel u Splitu u vlasništvu Tedeschijevog partnera Mira Muse ranije bilo u vlasništvu obitelji Crnčević i njihove tvrtke Spectator, te da je u međuvremenu bilo i u vlasništvu supruge Željka Keruma.

Iz odvjetničkog ureda Ružman zatražili su ispravku u ime obitelji Crnčević i preciziraju vlasništvo: 'Sama lokacija nosi slijedeću priču: bila je u vlasništvu trgovačkog društva ADUT AGER d.o.o. Split, koje je u vlasništvu obitelji Crnčević, a potom je trgovačko društvo ADUT AGER d.o.o. Split temeljem Ugovora o kupoprodaji nekretnine od dana 7. travnja 2011. godine, predmetnu nekretninu prodalo trgovačkom društvu RAPSODIJA d.o.o. Split, kao kupcu, koje je u vlasništvu Fani Horvat, supruge tadašnjeg gradonačelnika Željka Keruma.'