KOSOR O SLUČAJU THOMPSON

'S Jandrokovićem sam sve riješila'

06.10.2009 u 17:02

Bionic
Reading

Hrvatska premijerka u Rijeci je komentirala razmjene pisama o Thompsonu između Mesića i Jandrokovića

'Mislim da je ta priča završena i nema potrebe stalno je vraćati na početak. Ministar me nije obavijestio i ja sam to s njim raspravila. Dogovorili smo kako ćemo ubuduće raditi i, što se mene tiče, to je sada već prošlost. Ja sam mu rekla da i mene treba obavijestiti',  komentirala je Jadranka Kosor slučaj Thompson odnosno Jandrokovićevu prosvjednu notu Švicarskoj.

Na pitanje je li predsjednik Stipe Mesić u ovom slučaju pretjerano reagirao, Kosor je samo kratko odgovorila da predsjednik ima pravo na svoje viđenje stvari. O svojim ministrima rekla je da su odličan tim i da neće mijenjati nikoga, premda je i na to spremna ako bude potrebe.

Komentirajući upad financijske policije u škverove, rekla je kako podržava Šukerovu inicijativu da financijska policija pročešlja poslovanje hrvatskih brodogradilišta jer, ako je bilo nepravilnosti, to treba utvrditi i riješiti. Najavila je i da se već intenzivno radi na pripremi okvira za drugi privatizacijski krug, ali nije željela otkrivati detalje, piše Večernji.hr.