REAKCIJA HDZ-A

'Pranić iz Mosta podvaljuje oko datuma izbora'

29.05.2015 u 14:00

Bionic
Reading

Na tportalov tekst 'HDZ i SDP zajedno mrcvare građane Vrgorca' reagirao je predsjednik vrgoračkog HDZ-a Ante Markotić koji tezu Ante Pranića predsjednika vrgorskog ogranka Mosta o 'namjernom prolongiranju datuma izbora' naziva jeftinom podvalom

'Predsjednik vrgorskog ogranka metkovskog Mosta Ante Pranić već je postao pomalo komičan u svojim prozirnim podmetanjima, a taj je dojam samo pojačao najnovijim biserom o HDZ-ovoj tobožnjoj 'namjeri prolongiranja datuma izbora'. Javnost itekako zna da datum izbora određuje Vlada RH, pa se i ta Pranićeva besmislica može pripisati njegovoj sve većoj nervozi i gubitku samokontrole uoči izbornog debakla.

Obnovljenom HDZ-u i koalicijskim partnerima ionako je svejedno kada su izbori - jer ćemo na njima uvjerljivo pobijediti. Vrgorčanke i Vrgorčani su prepoznali da se - za razliku od bezidejnog Pranića koji troši vrijeme na jeftino politikanstvo i prodavanje magle - naša koalicija ozbiljno i odgovorno bavi razvojnim programima od interesa za naš grad.

Umjesto što se ovako blamira, Pranić bi već jednom mogao Vrgorčanima objasniti zašto je pristao isprovocirati prijevremene izbore te na taj način oštetiti vlastiti grad za 800 tisuća kuna samo kako bi gradonačelniku Metkovića Boži Petrovu 'dao vjetar u leđa' na parlamentarnim izborima. Čime je predsjednik vrgorskog ogranka Mosta ujedno i zaustavio sve projekte i investicije u našem gradu na godinu dana.

To pitanje daleko više zanima Vrgorčanke i Vrgorčane od Pranićevih infantilnih podvala o datumu izbora', reagirao je predsjednik GO HDZ-a Grada Vrgorca Ante Markotić na tportalov tekst 'HDZ i SDP zajedno mrcvare građane Vrgorca'