SDP: TO JE UOBIČAJENO

Jeste li i vi dobili pismo od Zorana Milanovića?

04.05.2015 u 16:00

Bionic
Reading

U SDP-u ne žele s javnošću podijeliti pismo s potpisom predsjednika SDP-a Zorana Milanovića koje je uputio biračima, iako kola po društvenim mrežama

Glasnogovornica SDP-a Danica Juričić Spasović rekla nam je da 'nije prvo ni zadnje pismo iz stranke s potpisom predsjednika koje upućuje svojoj biračkoj bazi'. 'Riječ je o uobičajenom načinu komunikacije', objasnila je. U pismu se biračkoj bazi objašnjavaju rezultati Vlade koju predvodi SDP.

Milanović navodi da je prije tri godine zatekao zapuštenu, pokradenu i neurednu zemlju u kojoj je siromaštvo uzimalo maha te da su on i njegova ekipa osigurali nov početak za 60.000 građana otpisom duga.

Pohvalio se da su 10.000 obitelji zaštitili od promjene tečaja švicarskog franka, a zahvaljujući poreznim promjenama, milijun građana danas ima veća mjesečna primanja.

Kroz program Garancijom za mlade u posljednja tri mjeseca na neodređeno se zaposlilo 10.000 ljudi, a u 2014. je tako zaposleno 90.000 mladih te da u zemlji ima 40.000 manje nezaposlenih nego lani. Zamolio je građane da mu se putem dopisnice obrate i pošalju kritike i prijedloge.