GRADONAČELNIK NA SLOBODI

Bandić će raditi još jače jer je plandovao mjesecima

18.04.2015 u 14:37

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u subotu je u sklopu akcije 'Zelena čistka' zasadio lovor višnju i rajčice u dječjem vrtiću 'Petar Pan' u Kustošiji, ponovno ističući kako sada, kada se vratio gradonačelničkom poslu, namjerava još više raditi jer je 'plandovao par mjeseci'

To što i danas ima zakazano šest, sedam događaja u gradu koje planira posjetiti Bandić je novinarima obrazložio kao njegov uobičajeni ritam, ništa posebno, te da je, s obzirom na probleme u zemlji, to i ispodprosječni ritam jer bi trebalo raditi 'još jedno tri puta jače'.

Upitan koji će mu biti prvi koraci, Bandić je odgovorio: 'Evo, radim, radimo. Plandovao sam ovih par mjeseci, sad moram se upregnuti, još jače', poručio je Bandić, a na pitanje što je isplandovao, rekao je da je razmišljao o svemu. 'Razmišljao sam o svemu. Ne daj Bog da se ponovi, ali nije svako zlo za zlo', istaknuo je.

Upitan boji li se da će ponovno završiti u istražnom zatvoru odgovorio je kako mu je savjest čista. 'Pa meni je savjest čista. Što će biti, to ćemo vidjeti. Strpljen, spašen. Istina je spora, ali dostižna', poručio je.

Akciju čišćenja otpada iz okoliša u dječjem vrtiću 'Petar Pan' smatra hvale vrijednom, pa ga u sudjelovanju u akciji nije omela ni kiša. 'S biljkama i cvijećem vam je kao sa ženama - to morate raditi s puno osjećaja i ljubavi da uspije. I zato, tko gubi taj osjećaj ili bi bio na putu da izgubi taj osjećaj preporučujem mu da sadi cvijeće i biljke i onda će taj osjećaj vratiti', rekao je.