GRAĐANI PLAĆAJU CIJENU

HNS: Upravljanje Zagrebom je teatar apsurda

27.03.2015 u 12:03

Bionic
Reading

Potaknut ostavkom Sandre Švaljek na mjesto zamjenice gradonačelnika Zagreba, HNS Grada Zagreba izrazio je zabrinutost zbog 'političkih događaja uslijed kojih je nemoguće ustvrditi tko zaista i u kojem trenutku vodi grad'

Glavni grad jedne države, poručuju u HNS-u, ne može ovisiti o iznenadnim političkim potezima vodećih ljudi te strepiti nad njihovim akcijama i reakcijama, dok se u isto vrijeme o projektima i odlukama, od iznimne važnosti za grad, ne raspravlja i ne odlučuje.

'Upravljanje Zagrebom više nalikuje teatru apsurda umjesto učinkovitom i kvalitetnom vođenju grada. Osobito izostaje briga za građane i njihovu dobrobit, a upravo su oni ti koji će platiti najvišu cijenu ove zagrebačke krize', upozoravaju HNS-ovci.

Stoga, HNS Grada Zagreba, apelira na glavne aktere da svojim budućim postupcima i odlukama pridonesu brzom rješavanju zagrebačke krize upravljanja i time stvore preduvjete kvalitetnijeg i boljeg funkcioniranja Zagreba, stoji u priopćenju koje potpisuje Ana Borčić iz Gradske organizacija HNS-a Grada Zagreba.