DEJAN JOVIĆ O JOSIPOVIĆU

'Haha, svi su odlikovani osim mene i Danje Šilović Karić'

03.03.2015 u 12:56

Bionic
Reading

Nekadašnji glavni analitičar Ive Josipovića osvrnuo se na Facebooku na činjenicu da ga Josipović na izdisaju mandata nije odlikovao kao što je to učinio s većinom savjetnika i bliskih suradnika s Pantovčaka

'Haha, svi su odlikovani. Osim mene i Danje Šilović Karić - koji odlikovanja nismo dobili valjda zato što smo na listi neprijatelja Hrvatske koju je sastavio Zvonimir Šeparović u svojim tužbama za veleizdaju', piše Jović na svom Facebook profilu.


Kaže da nisu odlikovane 'ni jedine dvije pomoćnice koje su same dale otkaz, jer nisu htjele raditi s novom predsjednicom - a nisu morale otići'.

Podsjetimo, Josipović je s Jovićem raskinuo suradnju u listopadu prošle godine navodno zbog Jovićeve izjave u kojoj je doveo u pitanje legitimitet referenduma o hrvatskoj nezavisnosti.

Spekuliralo se da je smjena zbog izjave zapravo samo smokvin list jer se Josipović usred kampanje za predsjedničke izbore htio dodvoriti desnom biračkom korpusu kojem Jović, kojeg Srbi svrstavaju među 'deset najmoćnijih Srba na svijetu', nije bio ni ranije po volji.

Koga je sve Josipović netom prije isteka mandata odlikovao, možete pročitati ovdje