KARAMARKO O PRGOMETU

'Zamislite da pomoćnik kritizira trenera koji dobiva sve utakmice'

27.02.2015 u 18:57

Bionic
Reading

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a komentirao je u Zlataru izlazak zamjenika Drage Prgometa iz stranke. Prgomet je jutros, podsjetimo, ostavku osobno uručio predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku, a potom i preko facebook stranice obznanio da odlazi zbog neslaganja s politikom vrha stranke koja, tvrdi, radiklano desnom retorikom potiče društvene podjele

Karamarko je ponovio kako je bilo pritisaka iz stranke da se pokrenu stegovni postupci protiv Prgometa zbog njegovih istupa, no da on to nije htio, javio je RTL.

"Čak nisam stavio ni na zadnjem Predsjedništvu kao točku pod razno, nego sam rekao 'u redu, to je njegovo mišljenje, ajmo malo uživati u našim različitostima pa što bude'. Međutim, očito je kritizirati politiku stranke koja pobjeđuje zadnje tri godine malo neobično. Zamislite da pomoćnik glavnog trenera kritizira glavnog trenera, a ovaj dobiva sve utakmice. Malo čudno Osjetili smo svi da je očito došao momenat razlaza, on je to sam najbolje osjetio", rekao je predsjednik HDZ-a te svom zamjeniku poželio sreću u daljnjem radu i životu.

"Ono što mu mogu reći u svoje osobno ime, i u ime stranke, da mu doista želim uspjeha u daljnjoj profesionalnoj karijeri i u životu. Puno zdravlja i njemu i svima njegovima i neka ide svojim putem", rekao je Karamarko.

Predsjednik HDZ-a je poručio i kako je nepotrebno mistificirati oko daljnjih susreta njega i Prgometa te je rekao kako su njihovi susreti uvijek normalni.

"Pozdravimo se, potapšamo po leđima i idemo dalje. Tako će biti i sada kada ga negdje sretnem. Na međuljudskoj razini, naša komunikacija je dobra", zaključio je Karamarko.

371568 ,371514 ,371489 ,371140