Hrvatska THOMPSON NA MISI

Župnik tri koncerta usporedio sa Svetim Trojstvom

  • Autor: tportal.hr
  • 22.12.2008 9:55:15
  • 22.12.2008 8:10:16

Misi za mlade u župnoj crkvi Sv. Margarite u Štinjanu, koja je u nedjelju bila prepuna vjernika, prisustvovao je i Marko Perković Thompson sa svojim pratećim bendom i menadžerom, pa je misa gotovo u cijelosti bila njemu i posvećena

Štinjanski župnik don Vinko Puljić, na čiji je poziv Thompson i bio na misi, u nadahnutoj je propovijedi uglavnom veličao pjevača, izvijestio je Jutarnji list.

'Thompson štiti mir, dobrotu i domoljublje i drago nam je da je među nama. Nisu mu u Istri dozvolili jedan koncert, pa će sada imati tri, kao Sveta tri Trojstva', bio je nadahnut don Vinko Puljić. Gitarist pratećeg Thompsonova benda na misi je otpjevao Thompsonovu pjesmu 'Neću izdat ja Boga nikada', a vjernicima se pred kraj mise obratio i Thompsonov menadžer Zdravko Barišić.

'U Istru smo došli otvorene duše i srca punog ljubavi. Došli smo ubiti mržnju koja se u Istri širi prema nama', kazao je vjernicima, kojih je u crkvi i ispred nje bilo oko 300.

Najavljujući događaje za sljedeći tjedan, don Vinko Puljić spomenuo je samo Thompsonove koncerte u Pazinu, a najavio je, kako je kazao, i jedno veliko iznenađenje, veliki Thompsonov koncert u svibnju 'na mjestu gdje mu je koncert bio zabranjen', aludirajući pritom na pulsku Arenu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još