Hrvatska KOSOR I POLANČEC U KOPRIVNICI

'U Podravki ima problema, ali se rješavaju'

'U Koprivnicu nisam došla zbog istrage o Podravki. U Podravki u ovome trenutku ima nekih problema, koji se rješavaju, i ja sam sigurna da će se ti problemi uspješno riješiti', izjavila je danas premijerka Jadranka Kosor nakon što je otvorila peti Sajam zadruga hrvatskih branitelja u Koprivnici

Dočekali su je potpredsjednik Vlade Damir Polančec, šef Podravkine uprave Zdravko Šestak, KC-KŽ župan Darko Koren i KC graonačelnik Zvonimir Mršić, piše Večernji.hr.

'U potpunosti sam koncentriran na svoje svakodnevne poslove - dovršetak privatizacije brodogradnje, Salonit, splitsku željezaru i drugo', kazao je Polančec na pitanje novinara u vezi s aferom Podravka.

Na pitanje hoće li se mijenjati Zakon o hrvatskim braniteljima, odgovorila je potvrdno jer, rekla je, mora se podvući crta iznad koje više ne ide u ostvarivanju prava branitelja i njihovih statusa.

Za ugovore Hrvatske Vlade s MOL-om Jadranka Kosor je kazala da ih je dobila na uvid, no da ih mora detaljno proučiti prije donošenja konačnog suda, te da će ih Vlada objaviti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još