JOSIPOVIĆ USTUPIO

Grabar Kitarović iz Sheratona uselila u vilu Prekrižje

09.02.2015 u 09:22

Bionic
Reading

Od danas pa sve do službene primopredaje 19. veljače Kolinda Grabar Kitarović će sa svojim najbližim suradnicima boraviti u vili Prekrižje, u sastavu predsjedničkog kompleksa na Pantovčaku

Grabar Kitarović je sa svojim najužim timom suradnika, Jadrankom Jureško Kero, Mladenom Pavićem i Matom Radeljićem, od izbora radila u zagrebačkom hotelu Sheraton, u kojem je obavljen i dio priprema za inauguraciju.

Vilu Prekrižje Kolindi Grabar Kitarović na raspolaganje je dao Ured predsjednika, s kojim njezin tranzicijski tim dobro surađuje posljednjih dana, javlja Jutarnji list. U prostor vile Prekrižje, osim uskog tima suradnika nove predsjednice, stići će budući predstojnik Ureda Domagoj Juričić te neki od savjetnika, poput Ante Deura i Josipa Buljevića.

Više pročitajte ovdje


Podsjetimo, inauguracija novoizabrane predsjednice održat će se na Trgu svetog Marka 15. veljače. Mandat Ivi Josipoviću ističe 19. veljače te je od tada Kolinda Grabar Kitarović i službeno predsjednica.

Do sada je potvrđen dolazak na inauguraciju predsjednika Albanije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Mađarske, Slovenije, Slovačke te predsjednice Kosova.

Virtualnu šetnju Pantovčakom možete pogledati ovdje