TEDESCHI U ETERU

'Vlasnički udio na Yammat FM-u mi je nula, ali emotivni je velik'

07.02.2015 u 13:44

Bionic
Reading

'Moj vlasnički udio u Yammat FM-u je nula, ali emotivni je značajan', kazao je Emil Tedechi, vlasnik Atlantic grupe, gostujući na novom zagrebačkom radiju koji je ušao u drugi dan emitiranja

Tedeschi je tako odbacio medijske špekulacije da je on skriveni partner Alena Balena, vlasnika tvrtke Yammat čiji je Yammat FM dio.

'Privilegiran sam da poznajem Balena, tebe, Peha, da dijelimo iste životne svjetonazore. Vlasnički nemam ništa s radijom, ali imam emotivno i trudit ću se svojim savjetima, bilo poslovnim bilo glazbenim, da on postane bolji. Ne moraš biti suvlasnik da bio dio istoga tima', kazao je Tedeschi gostujući u eteru kod Siniše Šveca.
Yammatovci s Tedeschijem planiraju ostvariti suradnju, kako je rekao Švec, na polju glazbene produkcije, ali nije precizirao što točno. U razgovoru je spomenuta i mogućnost da Tedeschi surađuje u eteru.

'Format glazbene emisije nisam radio trideset godina, ali mi je to napeto. Veseli me ako ćemo surađivati u eteru', kazao je Tedeschi dodavši da sebe ne smatra klasičnim DJ-em, već više glazbenim izbornikom.

'DJ-i su virtuozi, majstori na gramofonima, CD playerima, kontrolerima. Ne mogu ja s njima u istu rečenicu. Ja sam više glazbeni izbornik, zato sam si i nadjenuo ime SMS (straight music selector) Deutch. To je kao da se zovem muzičarom, a mogu uhvatiti dvije i pol harme na gitari', pojasnio je Tedeschi.

Vlasnik Atlantic grupe povremeno glazbu pušta u klubovima Jabuka i Pepermint.


368310 ,352816 ,353695 ,368152