Hrvatska PREDSJEDNIK MESIĆ

Sanaderov povratak u politiku bio bi preuranjen

  • Autor: Hina
  • 22.9.2009 20:38:16
  • 22.9.2009 20:34:52

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić izjavio je u utorak da sudjelovanje bivšeg premijera Ive Sanadera na susretu na vrhu Globalnog kretivnog čelništva u New Yorku ne smatra početkom njegova povratka u politiku te da bi to sada bilo "preuranjeno".

Odgovarajući na upite hrvatskih novinara u New Yorku, Mesić je kazao da je povratak bivšeg premijera Sanadera u aktivnu politiku moguć "nakon predsjedničkih ili parlamentarnih izbora te da bi sada to bilo preuranjeno".

Na upit "krade li bivši premijer pomalo 'show' aktualnoj premijerki" Jadranki Kosor, Mesić je kazao da nema punu informaciju o tome je li Sanaderovo sudjelovanje na skupu u New Yorku dogovarano prije, dok je bio premijer, ili nakon toga, ali smatra kako bi bilo dobro "da se dogovorio s premijerkom" i da "usuglase stavove".

Ivo Sanader će od 23. do 25. rujna na IV. godišnjem summitu Globalnog kreativnog čelništva, nevladina foruma koji okuplja aktualne i bivše političke čelnike, znanstvenike, umjetnike i poslovne ljude, sudjelovati u raspravi o izazovima i prilikama koje donosi globalizacija.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još