NEPOBJEDIVA U HUOJ-U

Novi trijumf Aleksandre Kolarić

05.12.2014 u 13:03

Bionic
Reading

Aleksandra Kolarić nadmoćno je pobijedila Danijela Koletića na izborima za predsjednicu krovne udruge PR-ovaca. Osvojila je čak 69 posto glasova i tako potvrdila još jedan mandat u vođenju Hrvatske udruge za odnose s javnošću. U utorak istječe rok za žalbe, ali budući da je Koletić već čestitao Kolarić na reizboru, za očekivati je da se na izbore neće žaliti

Za zamjenicu predsjednice izabrana je Marina Halužan, a za članove Upravnog odbora Alan Bahorić, Igor Ćutuk i Ana Smoljo Josić.

U izjavi za tportal Aleksandra Kolarić ističe kako je pobjeda sa 69 posto glasova jasna poruka članstva da podržava način na koji je, uz snažan angažman i podršku Upravnog odbora, vodila HUOJ.

'Prvi korak bit će mi poziv upućen svim članovima da nam se jave svojim konkretnim prijedlozima i projektima usmjerenim jačanju struke i udruge. Očekujem odaziv članova na taj poziv, a konkretne prijedloge i projekte posebno očekujem od onih koji su do sada iskazivali nezadovoljstvo radom vodstva udruge. Pozivam ih otvoreno na suradnju. Na taj način želim im otvoriti dodatni prostor da i oni izlože svoje prijedloge i konstruktivno doprinesu razvoju struke i udruge', ističe Kolarić.

Kaže i kako će HUOJ, kao i u proteklom mandatu, voditi na način da ostane 'javni glas struke, jasan i čvrst zastupnik visokih standarda profesionalnosti i etičnosti'.

Posebnu pozornost namjerava posvetiti nastavku procesa certificiranja stručnjaka za odnose s javnošću kako bi se dodatno podigla razina profesionalnosti i stručnosti. Zahvalila se svima koji su je podržali u toj namjeri.