ZASTUPNICI POHVALILI MILANOVIĆA

'Otkazivanje posjeta Beogradu jedna je od rijetko dobrih odluka'

28.11.2014 u 14:12

Bionic
Reading

HDSSB-ov zastupnik Boro Grubišić i nezavisna zastupnica Jadranka Kosor pozdravili su premijerovu odluku o neodlasku u Beograd, a koja je uslijedila nakon posljednjih događanja vezanih uz Vojislava Šešelja

'Rijetko koju reakciju gospodina Milanovića pozdravljam i odobravam. Jedna je ona kad je otišao u Mostar u vrijeme demonstracija i određene pojave nasilja, a sada, evo, ovo je druga njegova reakcija koju pozdravljam', poručio je Grubišić.

S predsjednikom Vlade Republike Srbije Aleksandrom Vučićem u ovom trenutku nemamo baš o čemu razgovarati dok se Vlada u Srbiji ne ogradi, javno, jasno i precizno, od velikosrpskih ideja koje Srbijom širi Vojislav Šešelj i pretenzija na RH', kaže Jadranka Kosor.

'Ovo je jedna od rijetko dobrih odluka u zadnje vrijeme. U situaciji kad ponovno slušamo Vučića, dakle malog vuka koji očito dlaku mijenja, ali ćud nikako, koji postavlja pitanje kako naš parlament može donijeti Deklaraciju kojom će tražiti i od pristupnice u EU da učini nešto bez fige u džepu, to je zapravo skandalozno, a najskandaloznije u toj izjavi je to što se on referira na povratak generala Gotovine u Hrvatsku i to što smo ga dočekali s oduševljenjem. Skandalozno je da on prešućuje činjenicu da su generali Gotovina i Markač oslobođeni pred Haškim tribunalom, a da ratni zločinac Šešelj nakon 12 godina nije osuđen, a morao bi po svim zakonima, i ljudskim i Božjim', zaključila je Kosor.

360533,360478,360476 ,360400