PONOVNO NAJPRODAVANIJI

Volkswagen časti s 4.000 kn popusta i gratis kotačima

28.11.2014 u 09:38

Bionic
Reading

Jeste li za gradsku ili kompaktnu varijantu s Upom, Polom ili Golfom? Možda ste za „otkačeniji“ pristup pa vam više odgovaraju Buba, Eos ili Scirocco? Ili ste ipak ozbiljniji tipovi pa vam najbolje stoje Tiguan, Touareg, ili Sharan?

Neovisno o vašim osobnom stilu i ukusu za automobile, ovih blagdana Volkswagen ima ponudu iz snova. S obzirom da je Volkswagen već četvrti put zaredom najprodavanija marka na hrvatskom tržištu želi dodatno obilježiti taj veliki tržišni uspjeh te dodatno uljepšati predstojeće blagdane - Volkswagen časti atraktivnom ponudom!

Za sve one koji požure i odaberu jedan od atraktivnih Volkswagenovih modela s lagera do kraja ove godine, a registriraju ih nakon 2.1.2015. Volkswagen je osmislio ponudu iz snova: besplatan set zimskih kotača i čak 4.000 kn bonusa kroz smanjenje cijene.

U ovoj atraktivnoj Volkswagenovoj ponudi nalaze se svi dostupni modeli iz osobnog programa, osim Passata, koji se trenutačno nalazi u drugoj akciji s jednako privlačnim bonusima i popustima.

No, kako biste ostvarili ovu blagdansku ponudu morate požuriti jer je, iako je riječ o velikom broju modela, dostupno je ukupno samo 115 automobila.

Detalje o tome kako iskoristiti ovu ponudu saznajte na; www.volkswagen.hr