POSUDILA IDEJU

Kujundžić: Nećemo se ljutiti na Grabar Kitarović

24.11.2014 u 14:21

Bionic
Reading

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović počela je koristiti sintagmu 'predsjednik u odlasku' za Ivu Josipovića, preuzevši ideju od predsjedničkog kandidata Saveza za Hrvatsku Milana Kujundžića

Otkada je najavio kandidaturu za predsjednika, Kujundžić u javnim nastupima oslovljava Josipovića kao 'predsjednika u odlasku' pa je pomalo čudno to što je Grabar Kitarović posudila ideju od drugog kandidata kojom se on već dugo koristi.

Tako je Grabar Kitarović u petak u Osijeku kazala da 'predsjednik u odlasku' već pet godina šuti te nema mišljenje ni o jednom važnom pitanju. Smeta li mu to što se Grabar Kitarović u kampanji koristi njegovom sintagmom, pitali smo i Kujundžića.

'Neka koristi. Mi ćemo i dalje biti inventivni, a ako Kolinda Grabar Kitarović bude koristila naše ideje, nećemo se ljutiti', kazao je predsjednički kandidat Saveza za Hrvatsku. Za tportal je komentirao i obećanje Grabar Kitarović da će premjestiti ured predsjednika s Pantovčaka. 'Mislim da olako daju takve izjave. Političari se malo zaigraju i obećaju pa kasnije lako zaborave', kaže Kujundžić.

Kako je objasnio, važno je da se smanje troškovi. 'Moj ured će biti efikasniji i s puno manje zaposlenih, a potom možda i odlazak s Pantovčaka dođe na red', poručio je Kujundžić.