HLOVERKA OSIROMAŠILA LATINA

'U hladnjaku imam samo paketić putra'

16.09.2009 u 10:32

Bionic
Reading

'Ovoga trena u mom hladnjaku možete naći samo jedan paketić smrznutog putra. Većinu vremena razmišljam o hrani, a ne o poslu. Zbog Hloverke sam siromašan kao crkveni miš', otkrio je Areni svoju tešku egzistencijalnu priču Denis Latin

Prekrajanje platne liste zbog recesije nekim djelatnicima HTV-a drastično je smanjilo mjesečnu plaću, a posebno ažurna u tome bila je, prema pisanju tjednika Arena, urednica Informativnog programa Hloverka Novak-Srzić, prema čijim je napucima, navodno, ravnatelj Vanja Sutlić kresao plaće. Najpogođeniji drastičnim smanjenjem plaće, bez konkurencije je autor 'Latinice' Denis Latin

Njemu su mjesečna primanja sa 30.000 kuna srezana na 10.000 kuna, pa zvijezda Latinice, prema vlastitom priznanju, nema za hranu, zbog čega danima gladuje.

Dok je primao pozamašnu plaću Latin je digao kredit za stan od 80 četvornih metara u Malešnici i kredit za automobil. Mjesečni izdaci bankama iznose više od devet tisuća kuna, tako da mu za režije i hranu ostaje samo 750 kuna.

'Ovoga trena u mom hladnjaku možete naći samo jedan paketić smrznuta putra. Kako da se posvetim svojim emisijama kada većinu vremena razmišljam o hrani, a ne o poslu? Zbog Hloverke sam siromašan kao crkveni miš, s tom razlikom da ja sir odavno ne mogu vidjeti ni u mišolovci', ispričao je Latin svoju tužnu priču Areni.