RADOVI NA KOLNIKU

Redoviti promet Vukovarskom tek ujutro

16.09.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Magistralni cjevovod koji je puknuo jutros u Ulici grada Vukovara 68 je popravljen, a radovi na kolniku trajat će do jutra, izvijestio je poslijepodne voditelj službe održavanja i izgradnje vodoopskrbne mreže Miroslav Jarak

ZAGREB - Miroslav Jarak izjavio je za Hinu da se - zbog popravka i asfaltiranja kolnika - tim dijelom Ulice grada Vukovara neće prometovati cijelu noć, do ranoga jutra.

Svi tramvaji voze normalno

Od 17,14 sati tramvaji ponovno voze zapadnim dijelom grada,gdje je zbog nestanka električne energije u 16,53 sati promet bioobustavljen.

Magistralni cjevovod puknuo je jutros u 4,45 sati u Ulici grada Vukovara 68 te je uzrokovao prometne teškoće.

Ranije je Zagrebački holding javio da se dovršetak radova na sanaciji magistralnog cjevovoda koji je puknuo u Ulici grada Vukovara 68 očekuje oko 16 sati. Cestovni promet uspostavljen je u smjeru zapada, a tramvajski u oba smjera, dok se promet u smjeru istoka i dalje preusmjerava prema ulici Ivana Lučića.

Do velikog izljeva vode došlo je na raskrižju Ulice grada Vukovara i Ivana Lučića.

Prema informacijama Policijske uprave zagrebačke, voda iz cijevi jutros je izbacila iz tračnica kola tramvaja koja su ostala stajati izvan pruge s tri putnika, od kojih nitko nije ozlijeđen.