Hrvatska RADOVI NA KOLNIKU

Redoviti promet Vukovarskom tek ujutro

Magistralni cjevovod koji je puknuo jutros u Ulici grada Vukovara 68 je popravljen, a radovi na kolniku trajat će do jutra, izvijestio je poslijepodne voditelj službe održavanja i izgradnje vodoopskrbne mreže Miroslav Jarak

ZAGREB - Miroslav Jarak izjavio je za Hinu da se - zbog popravka i asfaltiranja kolnika - tim dijelom Ulice grada Vukovara neće prometovati cijelu noć, do ranoga jutra.

Svi tramvaji voze normalno

Od 17,14 sati tramvaji ponovno voze zapadnim dijelom grada, gdje je zbog nestanka električne energije u 16,53 sati promet bio obustavljen.

Magistralni cjevovod puknuo je jutros u 4,45 sati u Ulici grada Vukovara 68 te je uzrokovao prometne teškoće.

Ranije je Zagrebački holding javio da se dovršetak radova na sanaciji magistralnog cjevovoda koji je puknuo u Ulici grada Vukovara 68 očekuje oko 16 sati. Cestovni promet uspostavljen je u smjeru zapada, a tramvajski u oba smjera, dok se promet u smjeru istoka i dalje preusmjerava prema ulici Ivana Lučića.

Do velikog izljeva vode došlo je na raskrižju Ulice grada Vukovara i Ivana Lučića.

Prema informacijama Policijske uprave zagrebačke, voda iz cijevi jutros je izbacila iz tračnica kola tramvaja koja su ostala stajati izvan pruge s tri putnika, od kojih nitko nije ozlijeđen.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još