'OD MARKA'

Papirnati brodić premijeru poklonio mlađi sin

29.10.2014 u 10:33

Bionic
Reading

Za vrijeme izvanrednog obraćanja naciji, na stolu premijera Zorana Milanovića našao se uz uobičajeni uredski pribor i jedan papirnati brod. Kako Media servis doznaje, brodić je tati poklonio mlađi sin kad je krenuo u školu s posvetom 'Od Marka' i od tada mu stoji na stolu

Podsjetimo, mediji su nagađali da je možda premijer sam, krateći vrijeme do obraćanja narodu, složio brodić pa ga zaboravio skloniti. Pretpostavljalo se i da je premijer brodićem želio poslati neku dublju poruku, što inače radi na latinskom.

Komentari su preplavili internet, a kreću se od ocjena da se radi o simpatičnom ukrasu pa sve do onih koji su brodić na stolu ocijenili neozbiljnim.

'Kuda plovi ovaj brod?' jedan je od komentara s Twittera. 'Zemlja se svela na tanju fetu i papirnati brodić. Dosta zajebato', piše drugi tviteraš. 'Svi se ukrcajte, otisnimo se prije nego nevrijeme ojača', poručio je treći.

Jutro poslije premijerovog premijernog obraćanja naciji, nedoumice su ekspresno razriješene - Media servis uspio je u rekordnom roku dobiti odgovor iz Vlade, na što se nekad čeka danima, ako ne i tjednima.