Hrvatska KAPETAN DRAGAN

Posvojio sam dvije Hrvatice i danas me zovu tata

Prije 20 godina posvojio sam dvije djevojčice iz Hrvatske. Danas su sretne i udane, i dalje me zovu tata. Vodio sam ih u katoličku crkvu u Beogradu. Imam i kuma Hrvata kojeg volim više nego ijednog Srbina jer moja vjera kaže: Bog pa kum

'Kao čovjek mislim da su mi ukrali četiri godine života, a kao Srbin bih odležao još deset. Više nijedan Srbin ne mora biti u strahu da će biti izručen Hrvatskoj', rekao je u ekskluzivnom intervjuu za Media servis Dragan Vasiljković zvani Kapetan Dragan, prenosi Večernji.hr.

Uvjeren je da će za tri dana biti odbijen i hrvatski zahtjev za izručenje, a očekuje da ni u tom slučaju neće biti podnesena žalba jer 'nema nikakvih argumenata'. Sve smatra prljavom političkom igrom Vesne Škare-Ožbolt.

'Ona je najzaslužnija za šamar i bruku, za zloporabu hrvatskog pravosuđa kako bi zadovoljila vlastitu mržnju', rekao je Vasiljković, kojemu je žao što je propala tzv. RSK. Iako smatra da u hrvatskoj Vladi još ima fašističkih elemenata, ne misli da je Hrvatska fašistička zemlja.

'Nisam hrvatomrzac', rekao je i otkrio jednu tajnu:

'Prije 20 godina posvojio sam dvije djevojčice iz Hrvatske. Danas su sretne i udane, i dalje me zovu tata. Vodio sam ih u katoličku crkvu u Beogradu. Imam i kuma Hrvata kojeg volim više nego ijednog Srbina jer moja vjera kaže: Bog pa kum.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još