PORSCHE CROATIA

Svečano otvorena tri nova dječja igrališta u Gunji i Rajevom selu

24.10.2014 u 14:04

Bionic
Reading

Zahvaljujući donatorskom projektu tvrtke Porsche Croatia otvorena dječja igrališta za više od 300 predškolske i školske djece iz Gunje i Rajevog sela

U četvrtak, 23.10. 2014., ispred Osnovne škole Antun Stjepan Radić u Gunji obilježen je završetak radova te otvorenje tri dječja igrališta za djecu predškolskog i školskog uzrasta. Ovaj projekt izgradnje dječjih igrališta dio je višegodišnjeg donatorskog projekta tvrtke Porsche Croatia, generalnog uvoznika za automobilske marke Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA.

U proteklih sedam godina, pod pokroviteljstvom tvrtke Porsche Croatia izgrađeno je ukupno čak 19 ekološki prihvatljivih igrališta. Sva do sada izgrađena igrališta napravljena su na hrvatskim otocima, a ove godine je za lokaciju donacije odabrano područje pogođeno ovogodišnjim poplavama, lokacija koja u ovom trenutku ponajviše treba pomoć sa svih strana.

„Kuma“ igrališta, Županjka Indira Levak, pjevačica grupe Colonia i dugogodišnja partnerica Porsche Croatije, svečano je otvorila nova igrališta, a svečanosti su prisustvovali ravnatelj škola Gunja i Rajevog sela g. Stipica Mišura, zamjenik načelnika općine Gunje g. Idris ef. Bešić te članovi Uprave Porsche Croatije g. Ivo Ivančević i g. Franz Lohninger.

Igrališta su otvorena ispred glavne škole OŠ Antun Stjepan Radić te ispred područnih škola u Gunji i Rajevom selu, koje pohađa ukupno 310 djece predškolskog i školskog uzrasta. Otvorenje je „začinjeno“ i s čak 300 porcija besplatnog čobanca u kojem su mogli uživati svi prisutni.

„Iako smo do sada ovaj donatorski program usmjeravali prema hrvatskim otocima, ove godine nije bilo dileme gdje ćemo usmjeriti našu donaciju te kojem će hrvatskom kraju naša akcija najviše značiti – sigurni smo da će ova dječja igrališta u Gunji i Rajevom selu donijeti mnogo sreće i veselja djeci ovoga kraja, koja su ove godine doživjele strašnu katastrofu“, rekao je prigodom otvaranja dječjih igrališta Ivo Ivančević, član Uprave Porsche Croatia.

U proteklih sedam godina pod pokroviteljstvom Porsche Croatije donirana su sredstva i uređena igrališta na otocima Braču, Pagu, Ugljanu, Korčuli, Lošinju Visu, Cresu, Rabu, Hvaru, Krku, Šolti, Pašmanu, Murteru, Lastovu, Dugom otoku te poluotoku Pelješcu.

O tvrtki Porsche Croatia:
Porsche Croatia d.o.o. generalni je uvoznik za marke Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA. Tvrtka je osnovana u travnju 1999. godine, a od 2013. postaje članom najveće europske automobilske maloprodajne obitelji, one Porsche Holdinga iz Salzburga koja posluje u dvadesetak zemalja diljem Europe, ali i u Južnoj Americi te Kini.

Porsche Croatia d.o.o. na hrvatskom tržištu automobila drži ukupni udio od skoro trećine ukupnog tržišta, dok je marka Volkswagen od 2010. godine tržišni lider. Osim uvozom i distribucijom, Porsche Croatia bavi se uvozom i distribucijom originalnih dijelova za Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA, a zajedno sa svojim ovlaštenim partnerima kupcima nudi prodajne i servisne usluge koje pokrivaju cjelokupno područje Republike Hrvatske