PAR DESETAKA TISUĆA KUNA

Holding platio oglase da bi poručio: Nema panike, sve je u redu

22.10.2014 u 15:41

Bionic
Reading

Kako bi 'poštovane Zagrepčanke i Zagrepčani' bili mirni s obzirom na to da je im je šef Slobodan Ljubičić u pritvoru isto kao i zagrebački gradonačelnik, Uprava Zagrebačkog holdinga platila je u dnevnim tiskovinama oglas na cijeloj stranici kako građanima poručili da nemaju razloga za brigu

'Poštovane Zagrepčanke i Zagrepčani, djelatnosti Zagrebačkog holdinga od životnog su značaja za Zagreb što nas čini posebno odgovornima za kakvoću življenja društvene zajednice u kojoj djelujemo. Pružanje potpune i kvalitetne usluge vama korisnicima, našim sugrađanima, osnovna je zadaća Društva od njegova osnutka do danas. Zagrebački holding u okviru nastale situacije normalno i neotežano posluje te ispunjava sve svoje obveze. Ističemo da svi članovi Uprave Zagrebačkog holdinga kao i sve stručne službe nastavljaju uredno obavljati svoju dužnost kako bi osigurale nesmetani nastavak rada trgovačkog društva, prvenstveno u interesu svih građana Zagreba', poručuju.

Oglasi s ovim priopćenjem za građane objavljeni su u pojedinim dnevnim novinama preko cijele stranice. Doznajemo kako su za svaki oglas izdvojili između oko deset tisuća kuna. Istom se metodom služio često i sam Bandić. On je, tvrdeći da se ne može pouzdati da će novinari javnosti prenijeti sve informacije o važnim događanjima za Zagreb, svako malo zakupljivao oglasni oglas u dnevnim novinama kako bi na taj način progovorio o temama koje je smatrao bitnima, a čijim medijskim tretmanom nije bio zadovoljan.