'MORA BITI OŠTRIJA'

Vrh HDZ-a nezadovoljan kampanjom Kolinde Grabar Kitarović

Bionic
Reading

Dio Predsjedništva HDZ-a nezadovoljan je kampanjom Kolinde Grabar Kitarović pa će idućih dana Tomislav Karamarko s predsjedničkom kandidatkinjom svoje stranke obaviti razgovor, doznaje se iz neslužbenih izvora

Neki članovi Predsjedništva HDZ-a ocijenili su na današnjoj sjednici u Svetom Martinu na Muri da je kampanja HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović 'blijeda', rekao je večeras Hini jedan od sudionika sjednice, zatvorene za javnost, koji je želio ostati anoniman.

Ljudi su izražavali svoje nezadovoljstvo jer smatraju kako njezina predsjednička kampanja mora biti oštrija, jasnija i desnija, istaknuo je neslužbeno Hini ovaj sudionik sastanka Predsjedništva HDZ-a, održanog u hotelu Spa Golfer u Termama Sveti Martin.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, nezadovoljstvo je izrazio i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, najavivši da će od Kolinde Grabar Kitarović tražiti strogo zastupanje stranačkih stavova.

Što pod tim točno misli, ilustrirao je na samo jednom primjeru: HDZ-ova kandidatkinja mora Tita nedvosmisleno nazivati zločincem.