KAMEN TEMELJAC

Josipović otkrio prvi slogan za kampanju

22.10.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Na službenoj, osobnoj Facebook stranici predsjednika Ive Josipovića osvanuo je novi izborni slogan: 'Ustav je temelj države. Izgradimo budućnost na čvršćim temeljima'

Riječ je o stranici na kojoj se Ivo Josipović redovno oglašava od 2009., a urednik stranice je, sudeći prema izjavama samoga Josipović, Marko Rakar.

Stranica nije u vlasništvu Ureda predsjednika, nego Josipovića osobno, a prema glavnoj ilustraciji može se zaključiti kako su ustavne promjene doista glavni moto njegove kampanje za drugi mandat na čelu države. Podsjetimo, prvi je mandat osvojio pod motom 'Nova pravednost'.

Na Facebooku se pojavila i posve nova stranica Ivo Josipović - Moj predsjednik koja 'klonira' izgled njegove službene stranice, a dijeli mahom linkove sa stranice Ive Josipovića ili s portala predsjednicki-izbori.hr, koji odnedavno vodi Drago Pilsel nakon što je tu stranicu preuzeo od Krešimira Macana. Novi Josipovićev slogan 'Ustav je temelj države. Izgradimo budućnost na čvršćim temeljima' glavna je ilustracija i na stranici 'Ivo Josipović za predsjednika Republike Hrvatske'.