FORMIRA SE TIM

Mladenka Šarić nova je Josipovićeva glasnogovornica

03.10.2014 u 13:29

Bionic
Reading

Predsjednik Ivo Josipović imenovao je bivšu novinarku, nekadašnju glavnu uzdanicu Večernjeg lista Mladenku Šarić, glasnogovornicom kampanje za skore predsjedničke izbore

'Posao komunikacije s novinarima za kampanju predsjednika Josipovića preuzela sam od 1. listopada iako s tim nismo još službeno izašli u javnost', kazala je nova Josipovićeva glasnogovornica za tportal.hr.

Izborni stožer priprema se za izbore, a Mladenka Šarić bit će, kako sama kaže, zadužena za što bolju prezentaciju programa koji će predsjednik ponuditi građanima. 'Poznajem predsjednika više od 20 godina, i prije nego što se počeo baviti politikom, a kada je postao saborski zastupnik SDP-a, onda sam radeći novinarski posao svakodnevno surađivala s njim', kazala nam je Mladenka Šarić.

U svojoj novinarskoj karijeri dvadeset godina radila je u Večernjem listu u kojem je dugo vremena bila 'prvo pero', a bila je percipirana kao glas desno orijentirane javnosti. Nakon odlaska iz Večernjaka prije dvije godine pokrenula je slastičarski obrt posvetivši se proizvodnji tradicionalnih dalmatinskih kolača i torti. Međutim nije zanemarila ni novinarstvo pa piše kolumne na portalu Dalje.com te u još nekim manjim medijima, a vodila je i politički talk show na Z1 televiziji.