OKRIVILA VLAST ZA NASILJE

Grabar Kitarović posjetila Ružicu Ćavar u Vinogradskoj

25.09.2014 u 17:00

Bionic
Reading

HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović danas je u bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu posjetila Ružicu Ćavar koja je ozlijeđena u subotnjem prosvjedu na Cvjetnom trgu u Zagrebu, priopćio je HDZ, dodajući da su se tom prilikom 'aktivističke udruge u svojim demonstracijama protiv vatikanskih ugovora koristile i nasiljem'

'U srdačnom razgovoru, gospođa Ćavar zahvalila je na dolasku i razgovoru s budućom predsjednicom RH te rekla da se osjeća bolje', naveo je HDZ u priopćenju objavljenom na stranačkoj web stranici.

Nakon posjeta, Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je i 'iz neprimjerenog ponašanja prema gospođi Ćavar jasno da politika aktualne vlasti izaziva podjele i sukobe u društvu koje vode nasilju, što je nedopustivo i neprihvatljivo'.

'Poštujem činjenicu da gospođa Ćavar ne osjeća nimalo gorčine, a kamoli mržnje, prema počinitelju te naglašava da treba voljeti svakog čovjeka. Njezin pozitivni stav inspiracija je svima za prevladavanje podjela i širenje tolerancije u društvu', dodala je Grabar Kitarović.