HDZ-OVCI U ČUDU

Šuker o Martini Dalić: O ukusima se ne raspravlja

23.09.2014 u 17:30

Bionic
Reading

HDZ-ovi zastupnici Ivan Šuker i Goran Marić kazali su danas kako ne razumiju motive koji su Martinu Dalić naveli da napusti stranku, poručujući kako stranka ostavlja dovoljno prostora za promoviranje različitih ideja

'Ne razumijem motive takve odluke, jer svi mi u HDZ-u imamo i prostora i mogućnosti da upotrijebimo svoje potencijale i promoviramo svoje ideje, a tu mogućnost posebno je imala Martina Dalić', rekao je Marić novinarima u Saboru.

Slično misli i Šuker, koji je odbacio obrazloženje Martine Dalić, saborske zastupnice i bivše ministrice financija, da je stranka nespremna preuzeti vlast te da nema jasan gospodarski program.

Naglasio je da je Dalić cijelo vrijeme sudjelovala u kreiranju gospodarskog programa stranke te da su HDZ-ovi zastupnici u svim dosadašnjim raspravama o prijedlozima Vlade nudili rješenja koja smatraju boljima od predloženih.

'Ekipa koja radi gospodarski program stranke, uz pomoć njemačkih kolega, i dalje nastavlja raditi, a kada vrh stranke procijeni da taj program treba vidjeti svjetlo dana, to će se i napraviti. Slaže li se netko s tim ili ne slaže, to je uvijek tako u životu. Obično se kaže da se o ukusima ne raspravlja', poručio je Šuker.

Dodao je i da je HDZ, bez obzira što tko misli, spreman provesti reforme i osigurati gospodarski oporavak Hrvatske.