Hrvatska ZA RH BEZ MITA I KORUPCIJE

Josipović kao i Mesić u kampanju krenuo iz Vrgorca

  • Autor: Jure Divić
  • 10.9.2009 14:09:51
  • 10.9.2009 13:45:43

Kandidat SDP-a za predsjednika Republike Ivo Josipović službeno je započeo kampanju za predsjednika Hrvatske. Josipović je, kao i Stipe Mesić, iz Vrgorca krenuo u pohod na Pantovčak

Na tiskovnoj konferenciji u prostorijama Gradske organizacije SDP-a u Vrgorcu predstavio je svoj tim koji će voditi kampanju, na čelu s Mirandom Mrsićem kao voditeljem i Danicom Juričić-Spasojević kao glasnogovornicom.

Jure Divić
Ivo Josipović i Ivica Pivac
Izjavio je da je temeljni cilj njegova izbornog programa rješavanje problema korupcije i organiziranog kriminala u Hrvatskoj, jer po njegovim riječima, oko 12,5 milijardi poreznih kuna 'pojede' kriminal i korupcija.

'Zbog 'nemani' korupcije ne funkcioniraju ni gospodarstvo ni zdravstvo ni socijala i gotovo je nemoguće živjeti pošteno od svog rada', kazao je Josipović.

Naglasio je da je neminovno vratiti poštenje i da se teret krize i svi 'harači' moraju skinuti s leđa malog čovjeka, koji nosi najveći teret svih novonastalih nameta. Josipović je istaknuo da je u svojoj struci, pravu, postigao značajne rezultate i da svoja znanja želi upotrijebiti da Hrvatska postane zemlja prava i poštenja, bez mita i korupcije.

Nakon presice posjetio je Mesnu industriju Pivac, vodeće vrgoračke gospodarstvenike, gdje je s vlasnicima, braćom Ivicom i Nevenom Pivcem, razgovarao o stanju u gospodarstvu i posebice poljoprivredi, koju Pivci smatraju značajnom za razvoj Hrvatskog gospodarstva.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još